Manžel Lucie Křížkové nastoupil do vězení. Tři a půl roku odloučení je ale neodloučí

13. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Lucie Křížkové

Poslední dovolená na svobodě a konec. David Křížek nastoupil v pondělí do vězení. Odloučeni, ale v srdci nerozdělení, vzkazuje jeho žena, moderátorka a modelka Lucie Křížková, která nucenou přestávku bere velmi statečně.

Moderátorka a bývalá modelka Lucie Křížková se se svými pocity pravidelně svěřuje na Instagramu. “Začínáme s kapitolou “zatímco jsi tu nebyl”, a doufáme, že to nebude v našem životě moc dlouhá,” napsala Lucie na svůj Instagram. Za spoluúčast na tunelování Metropolitního spořitelního družstva má její manžel, David Křížek za mřížemi strávit tři a půl roku. Jachtař tvrdí, že se i on stal obětí podvodu a naletěl svému kamarádovi. Soud mu to ale neuvěřil a neschválil mu ani žádost o odklad nástupu trestu.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Lucie má sice podporu rodiny, přesto je na ní znáte, že odloučení bere velmi těžko. Nejvíce prý její pocity vyjadřuje píseň Dívám se, dívám od Petra Hapky a Lucie Bílé. Co když mě zapřou přátelé, a budu s cejchem na čele podroben strašné žalobě? Vzkážeš mi: Stojím při tobě! Jen při tobě. Jediná vždycky budu stát, i když ti celý svět dá mat. Věřím ti všecko. Braň se, snaž…“

Rodina si minulý týden užila pobyt v Chorvatsku, který byl ale na dlouhou dobu jejich posledním. Stejně tak i Davidova oslava narozenin na konci června. Kulatiny oslaví jachtař příští rok už ve vězení. O děti se bude teď muset Křížková starat sama, ale odmítá, že by se jednalo o nejsložitější kapitolu života. “Nejhorší kapitola byla, když mi zemřel tatínek. To bylo nevratné. David se mi vrátí,“ tvrdí Lucie.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

I samotný Křížek myslí hlavně na svou rodinu. “Mám obavu z toho, co se bude dít tady, jak to zvládne rodina, a je to těžký,” svěřil se před časem pořadu Showtime jachtař. Na krásnou brunetku myslí i další celebrity, které jí vyjadřují podporu. „Ani netušíš, jak často na vás myslím… Držte se, Luci, hodně sil, a ať čas ve vašem případě utíká rychlostí blesku… ať jste brzy zase kompletní, napsala jí například moderátorka Zorka Hejdová a přidávají se i další. Osud Lucie Křížkové zkrátka není nikomu lhostejný.

Celebrity - další články

Doporučujeme