Meghan čekala omluvu od královské rodiny, té se ale nedočkala. Lituje kontroverzního rozhovoru?

19. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Shutterstock)

Vévodkyně si myslela, že se dočká omluvy od královské rodiny, to se ale šeredně spletla. To si myslí expert na královskou rodinu Tom Quinn. Vzhledem k tomu, že se jí zatím nedočkala a zřejmě ani nedočká, může kontroverzního rozhovoru velmi litovat. Informaci přinesl deník Express.

Princ Harry a Meghan Markle překvapili informací, že se s dcerou Lilibet chystají do Velké Británie. Dvojice by se ráda potkala i s královnou Alžbětou II, která by se poprvé měla setkat i se svou pravnučkou. To ale pracovníci královského paláce považují za drzost.

A to nejen z toho důvodu, že unikly tajné informace ohledně plánů na královnin pohřeb, ale i z toho důvodu, že vévodové ze Sussexu řekli v rozhovoru s Oprah Winfrey mnoho kontroverzních věcí. “Možná skutečně stojí o to královnu vidět, ale vzhledem k tomu, čím si letos prošla, nám to vyráží dech,” řekl tajný zdroj webu The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Expert na královskou rodinu Tim Quinn si myslí, že po rozhovoru očekávala Meghan od královské rodiny omluvu. „Myslím si, že čekala, až jí zavolají a řeknou: ‚Opravdu se omlouváme, teď vidíme, že jsme na tebe hodně tlačili. Měli jsme se zachovat jinak. Měli jsme si jako rodina sednout a probrat tvé psychické problémy‘,“ uvedl pro televizi Channel 5 autor knihy Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle (Kensingtonský palác: Intimní vzpomínky od královny Marie po Meghan Markle).

Jenže to se nestalo a pro vévodkyni to nebylo příjemné zjištění. “Musela být zděšená. Rodina nereagovala tak, jak si představovala,” řekl odborník pro web Express. Palác po rozhovoru několik dní mlčel a poté vydal krátké prohlášení, ve kterém označil rozhovor za znepokojivý. Dále se k tomu už nikdo nevyjádřil.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Vévodkyně tak možná rozhovoru zpětně lituje. “Když vstupovala do královské rodiny, myslela si, že ji budou všichni milovat a bude si moci dělat věci po svém. To se ovšem nestalo. Myslím, že ji to natolik rozrušilo, že rozhovor s Winfrey byl jakýmsi způsobem, jak se jim pomstít a jak celou situaci vnímala ona,” uzavřel situaci Quinn. Meghan tak možná teď lituje toho, co o rodině prohlásila.

Celebrity - další články

Doporučujeme