Nehorázná drzost nebo velká odvaha? Princ Harry a Meghan požádali o setkání s královnou

17. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Královna Alžběta II. a vévodkyně Meghan. (Foto: ČTK)

Přehání to už nebo se snaží napravit své hříchy? Princ Harry požádal společně s manželkou Meghan Markle o setkání s královnou Alžbětou II. Někteří její pracovníci si myslí, že jde o velkou drzost, protože žádost přichází v době, kdy se královna vyrovnává s únikem informací o plánech jejího pohřbu. Informaci přinesl deník The Sun.

Asistenty britské královny Alžběty II. jednání prince Harryho a jeho manželky Meghan Markle velmi šokovalo. Dvojice by se s hlavou státu měla potkat poprvé společně od skandálního rozhovoru s Oprah Winfrey, kdy na královské rodině nenechali nit suchou. Prý jí chtějí představit svou dcerku Lilibet, kterou Alžběta zatím neviděla.

Pro zaměstnance královny je to velký šok. “Možná skutečně stojí o to královnu vidět, ale vzhledem k tomu, čím si letos prošla, nám to vyráží dech,” sdělil tajný zdroj deníku The Sun. Žádný oficiální termín ale zatím ještě nebyl stanoven. Asistenti královny ale teď mají jiné starosti.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Hledají zrádce, který stojí za únikem přísně tajných plánů královnina pohřbu, které znala jen velmi úzká skupinka osob. Operace nese název London Bridge a odhaduje se například, že po královnině smrti budou všechny vlajky v londýnské čtvrti Whitehall do deseti minut spuštěny na půl žerdi.

Následovat bude televizní projev prince Charlese a součástí má být i zádušní mše v katedrále svatého Pavla, která má působit spontánně. Královna se nicméně těší i přes svůj vysoký věk velmi dobrému zdraví, proto jsou tyto plány zatím čistě teoretické.

Celebrity - další články

Doporučujeme