Odloučení už 12 dní po svatbě: Pamela Anderson oznámila odchod od manžela

5. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Svatební obřad sice proběhl před méně než dvěma týdny, už teď ale přišly nepřekonatelné potíže. Herečka Pamela Anderson (52) a bývalý kadeřník a filmový producent Jon Peters (74) oznámili rozchod. 

Už se zdálo, že herečka Pamela Anderson známá především díky roli svůdné plavčice z Pobřežní hlídky našla štěstí, nakonec jí ale zase zbyly jen oči pro pláč. Pouhých 12 dní po svatbě totiž dvojice oznámila rozchod.

Ve vyjádření pro Hollywood Reporter Anderson prozradila, že šlo o společné rozhodnutí a poprosila média i fanoušky, aby respektovali soukromí obou expartnerů.

“Velmi bychom ocenili vaši podporu, zatímco se na nějaký čas rozejdeme, abychom přehodnotili, co chceme od života i jeden od druhého. Život je cesta a láska je proces,” uvedla Anderson.

S bývalým kadeřníkem Jonem Petersem, který se později stal filmovým producentem a pracoval například na filmu Zrodila se hvězda, se Anderson seznámila již před více než třiceti lety v legendárním sídle Hugha Hefnera.

“Vstoupil jsem a viděl jsem toho andílka, jak sedí na baru. Byla to Pammy, bylo jí tak 19. Věděl jsem, že z ní bude velká hvězda,” prozradil Peters krátce po smrti Hefnera Hollywood Reporteru.

“Nakonec jsme spolu začali žít. Samozřejmě, Hefner ji miloval a viděl její krásu. Pamela byla dívka, která vypadala i bez make-upu naprosto nádherně. Byla taky moc chytrá a velmi talentovaná,” vzpomínal Peters.

“Snažil jsem se jí rozmluvit práci pro Playboy, aby se soustředila na svou seriózní kariéru. Řekla mi, že jsem blázen a že chce do Playboye – šla do toho a skončila na 13 obálkách,” prozradil filmový producent.

Peters i Anderson jsou dnes oba již pětkrát rozvedení.

Celebrity - další články

Doporučujeme