Opět jsme se dozvěděli, po čem muži touží. Jak probíhala slavnostní premiéra?

21. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Po čem muži touží 2, Langmajer, Kostková, Havlík (Foto: profimedia)

Ve středu v podvečer proběhla na Andělu slavnostní premiéra filmu Po čem muži touží 2. Na premiéře nechyběl Jiří Langmajer ani Anna Polívková, jenž jsou hlavními hvězdami jak prvního, tak druhého dílu. Co dalšího se během slavnostního večera událo? To nám prozradil Blesk.

“Já jsem se na natáčení těšila moc, protože s Rudou je vždycky radost pracovat, jeho to baví a baví ho vymýšlet na place blbosti. Myslím, že jsme si užili i tu moji část, byť kratší tentokrát. Ale docela jsme si ji vyšperkovali…” nechala se slyšet Anna Polívková, která dostala prostor pro herecké vyžití spíše v prvním díle tohoto úspěšného filmu. Možná proto jí nedělalo problém dorazit na premiéru o něco později, než její herečtí kolegové. A nebo proto, že si dala velice záležet na svém vzhledu. Dceři Bolka Polívky to totiž neuvěřitelně slušelo. 

V pokračování snímku zazáří především herec Jiří Langmajer, který měl během natáčení nelehkou úlohu. Na červeném koberci pózoval v dobře padnoucím obleku a bylo zřejmé, že mu ten den náladu jen tak něco nezkazí.Je hrozně příjemný, když člověk pracuje s lidmi, které zná, s týmem, který má rád, s lidmi, kterých si váží. Mě poutá s Rudou Havlíkem dneska už blízký přátelství, a to je ohromná přidaná hodnota. Člověk pracuje, vydělává peníze, ale je i s lidmi, se kterými mu je dobře. To je na tom super,” přiznal herec a manžel Adély Gondíkové.

Na červeném koberci nechyběla ani herečka Tereza Kostková, jejíž postava hraje v příběhu také velkou roli.

O čem tato komedie vypráví?

V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou, psycholožku a specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci, a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany, kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme