Pamela Anderson se tajně vdala! Za muže si vzala svého bodyguarda

29. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Anderson a Hayhurst se v Kanadě tajně vzali. Foto: Daily Mail

Legendární členka Pobřežní hlídky Pamela Anderson (53) se opět stala vdanou ženou. Jejím už šestým manželem se stal její bodyguard Dan Hayhurst. Dvojice se vzala během soukromého obřadu jen v kruhu nejbližších.

Americká herečka Pamela Anderson již pošesté vstoupila do manželství. Svého vyvoleného, boyguarda a kulturistu Dana Hayhursta, si vzala během tajného obřadu o Vánocích. Nyní radostnou novinu oznámila médiím.

Skromná veselka se konala na pozemku hereččina domu v Kanadě. Přítomni byli jen příbuzní obou snoubenců a několik nejbližších přátel, informoval deník Daily Mail.“Jsem přesně tam, kde potřebují být – v náruči muže, který mě skutečně miluje,” uvedla herečka pro titul.

Do šestice všeho dobrého

Anderson a Hayhurst se vzali po ročním vztahu a žijí spolu střídavě v Malibu ve Spojených státech a ve Vancouveru v Kanadě. Pro Anderson je to přitom už šestý sňatek. Předchozí manželství s Jonem Petersem jí vydrželo pouhých dvanáct dní, to nejdelší s Tommym Leem trvalo tři roky.

“Beru to tak, že jsem byla vdaná třikrát. Byla jsem manželkou Tommyho Leea, Boba Ritchieho (Kida Rocka) a Ricka Salomona. Vím, že je to hodně. Ale není to pětkrát. Počítám ta manželství, která nějaký čas vydržela. Vdala jsem se sice oficiálně víckrát, manželstvím se to však nazvat nedalo,” uvedla v minulosti Anderson pro média.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme