Paris Hilton podstoupila umělé oplodnění. Můžu si vybrat kluka a holku, pochvaluje si

2. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Paris Hilton. Foto: Shuttestock

Dědička hotelového impéria Paris Hilton (39) se se čtyřicítkou na krku rozhodla založit rodinu. S movitým podnikatelem Carterem Reumem (39) by si přáli hned dvojčátka - ideálně kluka a holku. Aby docílila svého snu, podstoupila nyní miliardářka umělé oplodnění. 

Někdejší lvice salónů a profesionální celebrita Paris Hilton se po dvou letech vztahu s Carterem Reumem rozhodla usadit a založit rodinu. Kdo by si ale myslel, že to ponechá na přírodě, ten by se ošklivě pletl. Aby neponechala nic náhodě, podstoupila prominentka umělé oplodnění.

“Podstoupili jsme oplodnění in vitro, takže si můžu vybrat dvojčata, když budu chtít. Řekla mi o tom dlouholetá kamarádka Kim Kardashian. Ani jsem o tom nevěděla. Jsem ráda, že mi to poradila, a řekla jsem to svému lékaři,” nechala se Hilton slyšet v podcastu The Trend Reporter with Mara.

Ačkoli tvoří pár teprve krátce přes dva roky, dvojice se zná již více než jednu dekádu. “Jsem opravdu nadšená, že se můžu zase posunout dál a konečně mít skutečný život. Opravdu věřím, že mít rodinu a děti je smyslem života. Ještě jsem to nezažila, protože jsem neměla pocit, že by si někdo tuto lásku ode mě zasloužil. Až teď jsem konečně našla správného člověk,” uvedla Hilton.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme