Paris Jackson promluvila o depresích i o pokusech o sebevraždu: Lidé mi každý den psali, ať se zabiju

18. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Paris Jackson přiznala pokusy o sebevraždu. Foto: Shutterstock

Dcera legendárního krále popu Michaela Jacksona (✝50) navzdory zlaté kleci neměla vždy na růžích ustláno. V talk show Red Table Talk v rozhovoru s Willow Smith otevřeně popsala doby, kdy kvůli těžkým depresím nechtěla dál žít. "Jsem opravdu ráda, že jsem to neudělala. Věci se zlepšily," tvrdí po letech.

Dvě dcery slavných otců Willow Smith (20) a Paris Jackson (23) v nedávné epizodě talkshow Red Table Talk veřejně probraly, že bohatství a úspěch vám štěstí nutně nezaručí. Talkshow společně s Willow vede i její matka Jada Pinkett Smith (49) a její babička Adrienne Banfield-Norris (67).

Rodina Michaela Jacksona je známá po celém světě. Podle výpovědi mnohých byl otec slavné Jackson 5 Joe Jackson (†89) doslova tyran a být jeho dítětem nebyl žádný med. Celá rodina je poměrně konzervativní a takříkajíc “ze staré školy”, Jacksonovy děti už ale přišly do moderního světa a tak spolu ne ve všech ohledech příbuzní vychází.

Lásku k ženám rodina neschvaluje

Modelka a hudebnice Paris Jackson se otevřeně hlásí k bisexuální orientaci. Již v minulosti přiznala, že chodila s více ženami, než s muži. To ale někteří Jacksonovi neschvalují. “S některými členy rodiny o tom mluvím otevřeně, s jinými vůbec. Miluji a respektuji svou rodinu, jejich víru a kulturu. Moje rodina je hluboce věřící a témata jako homosexualita jsou u nás tabu. Takže o tom neradi mluví. Nepřijímají to,” svěřila se. Většina rodiny se hlásí ke svědkům Jehovovým.

Drsná kyberšikana

Největší problémy zažívala Paris Jackson v době dospívání. Tehdy ji trápily silné deprese, trpěla sebepoškozováním a pokoušela se i o sebevraždu. “S odstupem času jsem opravdu ráda, že jsem to neudělala. Věci se zlepšily,“prozradila v rozhovoru. Svou roli v jejím trápení sehrála i kyberšikana. “Bylo to opravdu těžké. Lidé mi každý den psali, ať se zabiju,” popsala bolestné období.

Dnes už je na tom naštěstí podstatně lépe, ačkoli o problémy nemá nouzi nikdo. Loni se modelce po dvou letech rozpadl vztah s Gabrielem Glennem, kterého označuje za svou největší životní lásku.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme