Po ztrátě syna se ozvala fanouškům! Sára Affašová se vrací k životu, nejtěžší bylo si odpustit

25. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Sára Affašová a Martin Donutil. (Zdroj: Profimedia)

Před pár týdny prožila to nejhorší, co může ženu potkat. Herečka Sára Affašová přišla o syna Matyáše. Nikdo v tu chvíli nevěděl, co se stalo, protože chlapeček byl zdravý. Sára s partnerem Martinem Donutilem se nyní ozvala svým fanouškům na instagramu.

Herečka Sára Affašová se ozvala fanouškům po několika týdnech.„Chci Vám poděkovat za tu velkou vlnu podpory, kterou jsem od Vás dostala. Bohužel, i stovky a stovky podobných příběhů a tolik bolesti, která, troufám si říct, se díky tomuhle spolusdílení alespoň trochu rozmělnila,“ napsala a dodala, že každý příběh, který jí přišel, si přečetla.

„S každou z Vás jsem byla. Cítím s Vámi, skutečně. Vězte, že nejste samy. Jste silné a statečné a moc mě mrzí, že jste musely zažít tak silnou bolest, kterou asi, a snad, nikdo jinej nedokáže ani pochopit..“Herečka přiznala, že tragická událost ji donutila se zastavit a přemýšlet.O podstatě věcí. O hodnotách. O životě jak jsem ho žila a jak už ho žít nechci. O tom, co je opravdu důležité. O tom, jak si člověk neváží těch základních věcí, které jsou ale tak vzácné. Přehodnotila jsem svůj dosavadní život, obrátil se nám vzhůru nohama,“ prozradila.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

Jsem zastánce toho, že vše se děje z nějakého důvodu. Nejtěžší bylo asi odpustit si, že jsem to “nedokázala”. Už se takhle snažím nepřemýšlet. Hodně jsem hledala útěchu a oporu ve spirituálním světě. Musela jsem se naučit něco o sobě? Měla jsem si sáhnout do těch největších hloubek, abych se v životě posunula dál? Možná,“ zamýšlí se herečka nad svou bolestnou ztrátou.

S partnerem odjeli do New Yorku, protože se tam vždycky chtěla podívat. „Věříme celá rodina, že se nám brzy vrátí. Jsem o tom přesvědčená. A jedině tak se můžeme posunout dál. Žít dál je potřeba, i když mi to Martin musel často připomínat,“  dodala na závěr.

Celebrity - další články

Doporučujeme