Rodina drží při sobě více než kdy jindy. Manželka Bruce Willise se obrátila na specialistku

3. března 2023·Celebrity·Redakce

Bruce Willis. (Foto: Profimedia)

Když rodina Bruce Willise oznámila, že trpí frontotemporální demencí, byl z toho celý svět v šoku. Herec ukončil kariéru, na veřejnosti se prakticky vůbec neobjevuje a jeho rodina občas vypustí do světa nějakou novinku. Jako třeba teď, kdy odhalili ženu, která mu pomáhá. Informaci přinesl Blesk.cz.

Bývalá manželka Bruce Willise Demi Moore a jeho současná žena Emma Heming Willis drží nyní při sobě víc než kdy dříve. Nikdy nebylo tajemství, že by se tyhle dvě nějak hádaly a měly mezi sebou zlou krev. Nyní, kdy Bruce potřebuje podporu svých nejbližších, jsou ženy jeho života u něj.

Pro hollywoodského herce ani pro jeho okolí není demence, kterou trpí, vůbec jednoduchá. Bruce má nemoc v pokročilém stádiu, rychle mění své chování, osobnostní rysy a může se u něj projevovat úzkost i agrese. Nálady se mu střídají, jak na běžícím páse a nikdo, ani on, s nimi neumí moc pracovat.

I proto se jeho manželka Emma obrátila na specialistku Teepa Snow, která všem uleví a pomůže jim s běžným životem. „Emma odvedla naprosto skvělou práci při poskytování správné podpory Bruce. Vytvořila mu místo, prostor a život, který mu i nadále poskytuje to, co potřebuje ke kvalitnímu životu. Frontální temporální demence není nikdy snadná, ale se správným naprogramováním a podporou je skutečně možné pokračovat v životě. Gratulace Emmě a celé jejich rodině za jejich velmi tvrdou práci a obětavost,” říká terapeutka.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Emma si na terapeutce váží její soucitné, milující a empatické povahy. Rodina se nyní bude řídit jejími rady, aby co nejvíce Bruceovi pomohli a poradili mu. Lidé, kteří demencí trpí, musí mít u sebe neustálý dohled a péči. Trpí neklidem, psychickými poruchami a v posledním stádiu už jsou upoutáni na lůžko.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme