Slavná mrcha Andrea Rubešová se vrací na obrazovky. Hrála jsem ji s chutí, přiznává Morávková

27. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem TV Prima

Herečka Dana Morávková (49) za svou kariéru vdechla život již řadě divácky oblíbených postav. Jedna z nich je ale zdá se nesmrtelná. Za ztvárnění Andrey Rubešové v Rodinných poutech ji fanoušci chválí dodneška. A herečka má pro ně dobrou zprávu: Andrea se totiž na obrazovky zase vrací.  

Bohatá, zlá a pomstychtivá. Tak by se dala popsat fiktivní postava Andrey Rubešové z populárního seriálu Rodinná pouta. Navzdory jejím pokleskům si ji ale diváci naprosto zamilovali. Její útrapy nadšeně sledovali týden co týden několik let a po odvysílání poslední epizody si ji uchovali alespoň v paměti.

Herečka Dana Morávková, která jí před lety vdechla život se netají tím, že jí diváci kvůli Andree píší ještě po letech. A jí to pokaždé udělá radost. “Do dneška mají Rodinná pouta i Velmi křehké vztahy velkou základnu diváků,” pochlubila se pro server Super.cz. Diváci se podle jejích slov stále při sledování seriálu fotí a posílají pak herečce fotky na Instagram se vzkazy, jak se jim její výkon líbí. Televize Prima to moc dobře ví a tak po spuštění nového kanálu Prima Star právě Rodinná pouta opět nasadí do vysílání.

Roli málem nedostala

Sama Morávková se za Andreou ohlíží s nostalgií.Pro mě to byla krásná příležitost, myslím, že jsem tu potvoru Andreu hrála s velkou chutí,” svěřila se.

Roli, která ji velmi proslavila, přitom herečka málem nedostala. “Přišla nevýrazná blondýna ve svetru a s kontaktními čočkami, naše představa ale byla černovláska s výraznými elegantními brýlemi, ve stylovém exkluzivním oblečení. Dana svůj styl změnila, roli dostala a tento look si oblíbila i v civilu,” prozradila před časem scenáristka Bártová pro deník Aha!.

Celebrity - další články

Doporučujeme