Šperky nevyčíslitelné hodnoty. Meghan si na focení titulky časopisu vzala hodnotné doplňky

22. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Princi Harrymu a jeho manželce Meghan se dostalo velké pocty. Časopis Time je zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí planety. Společně se dostali i na titulní stranu prestižního magazínu. Hodnota šperků, které má Meghan na sobě, dosahují astronomické částky. S informací přišel deník Daily Mail.

Meghan Markle si na focení prestižního časopisu Time svůj outfit i šperky pečlivě vybírala. Jejich hodnota ale všem vyrazila dech. Dosahovala totiž astronomické částky 326 tisíc eur, v přepočtu více než osm milionů korun. Každý z klenotů pak v sobě ukrýval určitou symboliku.

Na levém prsteníčku nechyběl zásnubní prsten, který je vyroben ze žlutého zlata a je osazen diamantem z Botswany a menšími kamínky od princezny Diany. Deník Daily Mail hodnotu odhaduje zhruba na 7,5 milionů korun. „Malé diamanty na obou stranách prstýnků jsou ze sbírky šperků mé matky, abych se ujistil, že je s námi na této bláznivé cestě společně,“ prozradil princ Harry v minulosti.

View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Už dříve ale některé šperky ze své zásoby Meghan na titulkách ukázala. Nyní se pochlubila dvěma novými kousky. Jsou to prstýnky, které nasadila na malíčky. Na levém měla prsten, který patří značce Shiffon z New Yorku. Jeho hodnota dosahuje zhruba 23 tisíc korun. Jemný prsten Duet Pinky Ring má na konci spirálového vzoru dva diamanty různých velikostí, které mají symbolizovat sblížení dvou žen.

Meghan se zřejmě nechala inspirovat svými kamarádkami Michelle Obama a Serenou Williams. Obě dvě ženy jsou velkými fanynkami této značky. Na prvé ruce měla prstýnek s růžovým diamantem vyrobeným na míru. Jeho cena ale zatím není známa.

View this post on Instagram

A post shared by Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

Na zápěstí si nasadila zlaté hodinky Cartier Tank za zhruba půl milionů korun. Ty dostala darem od svého manžela. Tento šperk dříve patřil princově zesnulé matce, princezně Dianě. Vévodkyně ze Sussexu jí tím zřejmě vzdává hold. Právě hodinky měla na sobě už vícekrát.

Není to ale první šperk, co si na sebe po Dianě nasadila. Po svatbě s Harrym, v květnu roku 2018 si vzala prsten s akvamarínem, který také patřil Dianě. Poté, co se pár odstěhoval do USA se diskutovalo o tom, že Meghan měla v kufru šperky za stovek milionů korun. To se ale nelíbilo princi Williamovi, kterého to prý velmi rozčílilo a chtěl, aby drahocenné šperky Meghan vrátila. To se ale zřejmě nestalo.

View this post on Instagram

A post shared by Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

Na titulce nechyběly ani dva další oblíbené doplňky Meghan. Zlatý náramek Cartier z kolekce Love v přibližné hodnotě za 148 tisíc korun, který dostala od Harryho v začátcích jejich vztahu a zlatý náramek za zhruba 64 tisíc korun. Ten navrhla Jennifer Meyer, manželka herce Tobeyho Maguierea. Meghan si na výběrů šperků dala opravdu záležet, což je jejím dobrým zvykem.

Na rozhovor s Oprah Winfrey si na sebe vzala klenoty za zhruba tři čtvrtě milionů korun a opět každý v sobě nesl nějaké poselství. Tentokrát se ale pochlubila cennými náušnicemi a řetízkem, tentokrát ozdobila své ruce. Je jasné, že příště se opět nenechá zahanbit.

Celebrity - další články

Doporučujeme