Tenhle taneční trénink se nepovedl: Britney Spears omylem natočila, jak si zlomila nohu

28. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / britneyspears

Britney Spears (38) se v poslední době hodně snaží udržet se v co nejlepší formě. Na sociálních sítích zhusta sdílí záběry z posilovny, tancování ve studiu nebo venkovního cvičení jógy. Na nedávný taneční trénink ale krutě doplatila. Při tanci si totiž zlomila nohu, všechno si nahrála a záběry pak neváhala sdílet.

Zpěvačka Britney Spears se proslavila již ve velmi mladém věku a po většinu svého života mohla na nějaké soukromí zapomenout. Možná i proto je dnes velmi sdílná ke všem svým fanouškům a nedělá jí problém podělit se ani o osobní chvíle.

Právě jednou takovou překvapila své fanoušky ve středu na svém Instagramu. Tam totiž nahrála něco, co zpočátku vypadalo jako obyčejné video z tréninku, jakých zpěvačka zveřejňuje spoustu. V závěru klipu se ale stane něco, co zřejmě nikdo nečekal: ozve se znatelné prasknutí a zpěvačka si zlomí nohu.

Tanci se prý nevěnovala už asi šest měsíců, proto si svůj freestyle až do osudné chvíle náležitě užívala. “Můžete slyšet moment, kdy jsem si zlomila nohu… Omlouvám se, je to docela hlasité,” napsala do komentáře a dodala, že se jí na boso tančí lépe.

View this post on Instagram

I haven’t danced in six months so I was full throttle at this spot ???? !!!! And yes …. I know I’m barefoot …. don’t laugh but I grip the floor better that way !!!! PS you can hear where I broke my foot here ??? ….. sorry it’s kind of loud !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme